Zeelse Kjoe-R fietszoektocht

Op 10 september gaat de eerste Zeelse Kjoe-R fietszoektocht door. Je smartphone stuurt je langs mooie plekjes in Zele. En je stapt af op terreinen van Zeelse jeugdbewegingen. Daar kan je een hapje eten of iets drinken.

De opbrengsten van de consumpties gaan rechtstreeks naar de jeugdbewegingen, zonder tussenkomst van Alanka. Op deze wijze willen we onze jeugdbewegingen een financieel steuntje in de rug geven.

Je geeft antwoord op de vragen via je smartphone. Wie het echt niet ziet zitten met de QR codes, kan nog wel papieren opdrachten krijgen. Maar zorg dat je een uw kinderen of kleinkinderen kunnen er zeker mee overweg. Het is een kans om eens iets samen te doen.

De winnaars kunnen rekenen op mooie prijzen, onder andere Zeelse geschenkbonnen.

Tussen de vragen zitten er instinkers, en je wordt geregeld op het verkeerde been gezet. Maar dat is het leuke eraan. Echte bollebozen doorzien het slecht karakter van onze samensteller. De bedoeling is in de eerste plaats amusement voor het gezin, en steun aan onze jeugdbewegingen.

Hou de sociale media in de gaten voor meer en actuele informatie. Wij hebben ook een facebookpagina: Alanka. Like die pagina, en je blijft altijd op de hoogte.

Prijsuitreiking en afsluiting aan de brandweerkazerne.

De zoektocht wordt gefietst door teams. De samenstelling van een team is willekeurig. Dat kan één persoon zijn, maar ook de club van gepensioneerden van de Langestraat. Je ziet maar…..

Het inschrijvingsgeld is 5 euro per team. Consumpties op de terreinen van de jeugdbewegingen zijn niet inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Elke ploeg kan zoveel keer inschrijven als hij wil. Elke inschrijving is natuurlijk een kans op een prijs!!! Je moet dan wel telkens een verschillende naam opgeven (bijvoorbeeld door een volgnummer toe te voegen zoals “De Bierkranen 1” “De Bierkranen 2”)