Missie en visie

 

1. Zeels

Alle activiteiten van Alanka dragen in zich een link met Zele, Zelenaars, Zeelse producten, Zeelse instellingen of Zeelse festiviteiten. Hierdoor willen we verbondenheid stimuleren tussen onze activiteiten en de Zelenaar, en tussen Zelenaars onderling.

2. Creatief, innovatief en trendsetting.

Alanka wil activiteiten brengen die net dat ietsje meer brengen. We willen bestaande activiteiten nieuw leven inblazen door er een nieuwe dimensie aan toe te voegen. Hierdoor moeten deze activiteiten meer aanspreken.

3. Plezier en vrolijkheid.

We willen een hoge amusementswaarde bieden door plezier en vrolijkheid naar voor te schuiven. Onze activiteiten draaien rond het verzamelen van geld ten voordele van het goede doel. Dat goede doel betreft meestal minder prettige toestanden. Maar dat betekent niet dat onze activiteiten een triest karakter moeten hebben. Er moet plaats zijn om de goede dingen in het leven te vieren en de zorgen even opzij te zetten.

4. Positivisme.

Het leven aangenamer maken door meer aandacht te hebben voor de positieve punten, en van daar uit er het beste van te maken.

5. Gemeenschapsopbouw.

Mensen bij elkaar brengen met activiteiten die voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig zijn.

6. Promotie Zeelse middenstand.

Handelaars vormen het kloppende hart van een gemeente. Wij willen hen ondersteunen. Ga niet op een ander halen, wat je beter in Zele kan krijgen.

7. Eigenzinnig met humor.

De nodige eigenzinnigheid om weerstand tegen vernieuwing te overwinnen, maar ook voldoende humor om het leven niet al te ernstig te nemen.

8. Energie en goesting.

Massa’s energie en goesting om de schouders onder een project te zetten.